Geyve'ye içme suyu müjdesi

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yaklaşık 4 Milyon TL’lik yatırımla Geyvemize 17 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi. 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve ilçesinde içme suyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarında sona geldik. Bu yatırımlarımızla entegre olacak Geyve-Pamukova Ortak Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları da sürüyor. Devam eden yatırımlarımızın yanı sıra ilçemize yeni bir proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
Geyve’ye 17 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yeni yatırımımızla, Geyve ilçemiz ile Alifuatpaşa Mahallesi’nin içmesuyu hattı birbiri ile entegre olacak. Yaklaşık 4 Milyon TL’lik projemiz ile bölge içmesuyunda uzun yıllar hiçbir sorun yaşanmayacak. Sağlıklı içmesuyu, ilçemizin çeşmelerinden uzun yıllar bol ve berrak bir şekilde akmaya devam edecek. İlçemiz ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]