Geyvespor yeni sezona "merhaba" dedi

Geyvespor yeni sezona merhaba dedi.

Sakarya 1. Amatör Futbol Ligi\'nde mücadele edecek olan Geyvespor  yeni sezonu  Kulüp Başkanı Neşet Çakır, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Raşit Gökhan Civek, İlçe Gençlik Spor Müdürü Yusuf Yıldız, Harb İş Futbol Takımı ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarların da katılımıyla düzenlenen törenle açtı.

Başarıyı yakalamak istiyoruz

Kurban kesiminde sonra  bir konuşma yapan Başkan Neşet Çakır, amatör sporları yerel yönetimlerin ciddi destek vermeleri gerektiğini, Geyve’de futboldan başka tüm amatör branşlarda da başarıyı yakalamak azminde olduklarını söyledi.

Spor ile uyuşturucuyu yenelim

Gençlerimizi uyuşturucu illetinden kurtarabilmek için sporsal alanda yapacağımız tüm çalışmalara Geyvelilerden destek bekleyen Çakır; Geyveli amatör sporcuların elinden tutmamız gerekiyor ki onları yetiştirebilelim. Uyuşturucu ile olan mücadelemizde Gençlerimizi bu beladan uzat tutmak için de spora önem vermeliyiz. Ancak amatör sporda sadece yerel yönetimlerin katkısının yetmeyeceğinin de altını çizen Çakır; tüm Geyve halkının takımına ve amatör spora sahip çıkmasını, ancak bu şekilde Geyveli sporcuların çıkabileceğini, amatör sporcular yetiştirmek için de her kesimin Geyvespora destek vermesini istiyoruz dedi.

Emeklerimizin boşa gitmesini istemiyoruz

Geyvespor Antrenörü Fikret Avcı, Geyvespor olarak güzel bir dönem yakaladıklarını ve alt yapıdan kazandığımız oyuncularımıza destek olarak ilave transfer ettiğimiz  oyuncularımız ile yeni sezonda mücadele mücadele edeceğiz dedi.

Avcı; gençlerimiz ile yaptığımız çalışmalarda belli bir noktaya geldiklerini belirterek yerel yönetim ve Geyvedeki  STK kuruluşlarıyla birlikte Geyvenin ileri gelenleri ve esnafıyla  Geyvespora sahip çıkılması gerektiğini belirterek, bu yıl emeklerinin boşa gitmemesi için var gücümüzle çalışacağız dedi.

Geyvespor futbol takımı açılış töreni sonrası misafir ekip Harb-iş Tankspor ile yaptığı mücadele 0-0 golsüz sonuçlandı. 2014–2015 Futbol sezonunda Geyvespor’un fikstürü belli oldu. 1.Amatör C grubunda mücadele edecek olan temsilcimizin ilk maçında Taraklıspor ile karşılaşacak.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]