Geyveliler Hendek'e Hayran Kaldı

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve partililer Hendek'e gelerek, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin konuğu oldu. İlçede şehir turu atan Geyveliler Hendek'e hayran kaldı.

Başkan İnci, Geyveli misafirleri Bayraktepe'de yemekte ağırladı. Başkan İnci, yemek sonrası misafirlere Bayraktepe'yi gezdirerek bilgilendirdi. Daha sonra Geyve Teşkilatı üyeleri, Başkan İnci ile birlikte şehir turu attı. Başkan İnci misafirlerini Selman Dede Mesire Alanı'nı, Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi'ni, Roman vatandaşlara yapılan konutları, huzurevini, toplu konutları ve Hendek'te yapmış olduğu diğer çalışmaları gezdirerek, tek tek bilgi verdi. AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Hendek'in örnek bir ilçe olduğunu belirterek, "Yapılan çalışmaları yerinde görmek istedik. Başkan İnci'nin Hendek'teki hizmetlerini basından da takip ediyoruz. Hendek'i çok modern ve örnek bir ilçe konumuna getirdi. Kendisini tebrik ediyoruz. " dedi.

Başkan İnci ise, "İlçemizi her alanda daha da geliştirmek için gece gündüz çalıştık. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızla bir çok ödül aldık ve Hendek Türkiye'de örnek bir ilçe konumuna geldi. Bunu ekibimle birlikte başardık. Bundan sonra da yine çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]