Geyveli Sanatkarlar Başkanından Memnun

Geyve Esnaf ve Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Bulur yeniden başkanlığa seçildi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ın divan başkanlığı yaptığı kongrede Başkan İsmail Bulur ve Alaettin Şengül'ün listeleri yarıştı. Başkan adayı Alaettin Şengül, çalışmalarından dolayı önceki yönetimi kutladı ve yetki verilirse daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan İsmail Bulur, yönetimde oldukları sürede yapılanları kısa başlıklarla anlatarak, yapacağı projeler hakkında delegelere bilgi verdi. Konuşmaların ardından yapılan seçimde kullanılan 476 oyun 364'ünü alan İsmail Bulur yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Şengül ise 111 oy aldı.

Yeniden başkanlığa seçiler Bulur, “Geçen bir ayda, siyasi bir seçim mücadelesi süreci yaşadık. Siyasetçilere en büyük cevabı esnaf arkadaşlarımız verdiler. Siyaset kaybetti. Halk iradesi siyasetin üstüne çıktı. Bizlere güvenerek destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

İsmail Bulur'un yönetini şu isimlerden oluşuyor; “Muammer Karakuş, Göksal Bilek, Arif Öncü Özkan, Muzaffer Yüksel, Metin Doğru ve Ali Öztürk.”
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]