Geyveli Kaymakam Safitürk, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarların ardından Külliye’de ilk kez kaymakamlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı sonrası Geyveli Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ile bir araya geldi.

1981 doğumlu olup Derik Kaymakamlığı görevini yürüten Geyveli Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, Cumhurbaşkanı’nın kaymakamlar ile buluşması sonrası bir araya gelerek Deriklilerin selamını iletti.

Muhammet Fatih SAFİTÜRK kimdir?
1981 yılında Sakarya – Geyve’de doğdu. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden Mezun oldu. 2005 yılında Ulaştırma Bakanlığı, Savunma sekreterliğinde memuriyete başladı. 2006–2008 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünde Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

2008 yılında Aydın Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığına geçiş yaptı.. 2009 yılında Kastamonu İli Küre İlçesi Kaymakam vekili olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında University of Exeter (ingiltere) Politika Bölümünde Yüksek lisans eğitimini tamamladı. 95. Dönem Kaymakamlık kursunu tamamlayarak 21.02.2011 tarihinde Kıbrıscık Kaymakamlığına atanan M. Fatih Safitürk, 2013 kararnamesiyle Kiğı Kaymakamlığına, 2015 kararnamesiyle Derik Kaymakamlığı görevine atandı. Safitürk, evli ve 1 (bir) çocuk babasıdır.

Geyvemedya.com

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]