Geyve'den 15 Madalya

Şehit Ali Gaffar Okkan anısına yapılan iller arası lig müsabakaları, Hendek’teki yeni spor salonunda geçtiğimiz Cumartesi günü görkemli bir açılışa sahne olarak yapıldı.

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü organizasyonu, Hendek belediyesi destekleri ile yapılan yarışmalar, 12 ilden 800 civarında sporcu, 70 hakem, 100 civarında antrenörün katılımı ile yapıldı. 

Avrupa şampiyonasına gidecek ümit, genç ve 21 yaş altı bayan milli takımının müsabakaya gelmesi turnuvaya ayrı bir değer kattı. 

Hendek kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Karate Federasyon Başkan Vekili Meydan Kobaş ve Spor Şube Müdürü Bülent Kasım tarafından antrenör, hakem, milli sporcular ve teknik ekibe teşekkür şiltleri verildi. Mini bir Türkiye şampiyonası havasında geçen turnuva saat 23.20’de sona erdi.

Teknik Direktör Uğur Kobaş, Antrenörler Yaşar ordu Memduh Sakarya “Sporcularımız Şehidimizi anma fırsatı veren herkese şükranlarımız sunarken, sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyoruz. dediler

Kupa Gurubu Şampiyon olan sporcularımız:
Emirhan Özdil
Yasin Arıkan

İkinci olan sporcularımız:
Rabia Nur Güler
Batuhan Arıkan
Ercan Oruç
Oğuzhan Çakmak

Üçüncü olan sporcularımız:
Aslınur Mutluay
Miray Keleş
Hakan Emirhan Doğan

Madalya Gurubu Şampiyon olan sporcularımız:
Mert Efe Leviçar

İkinci olan sporcularımız:
Ömer Ertürk
Burak Özer

Üçüncü olan sporcularımız:
Ayberk Yiğit Öztürk
Erencan Dönmez
Oğuzhan Seymen
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]