'Geyve sokakları çamur içinde'

MHP Milletvekili aday adayı Gökhan Taşdeviren Geyve teşkilatına yapmış olduğu ziyarette büyük ilgi gördü. Aktif olan ve olmayan tüm ülkücü ve MHP mensuplarının katılım sağladığı buluşmada Taşdeviren dava arkadaşlarına hitap etti.

Geyve\'de sokakların çamur içinde olduğunu, Geyve\'de ulaşımın sekteye uğradığını, köprü geçitlerin kapalı olduğunu Geyve\'de herkesin bildiğini ifade eden Taşdeviren AKP\'nin hala 2010 referandumunda ilan ettiği Göktürk uydusu üzerinden siyaset yapmaya çalışmasının komik olduğunu söyledi.

Yerel yöneticilerin gökyüzüne bakarken çok iyi bildikleri yoldaki asfaltı unutmalarının manidar olduğunu belirten Taşdeviren\'in esprili konuşmaları uzun zamandır bir araya gelmeyen pek çok kişiyi hoşnut etti.

Taşdeviren bundan böyle Geyve\'de bu fotoğraftaki gibi birlik ve beraberliği sürdüreceklerini ve Geyve\'nin MHP\'den sadece birlik beklediğini, eğer bu birliğin sağlanması durumunda çok büyük bir oy geleceğini belirten Taşdeviren fotoğraf alınmasına müteakip Alifuatpaşa\'ya hareket etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]