Geyve sağlıkta dev yatırım

Geyve Devlet Hastanesi İnşaatı için İhaleye Çıkılıyor...

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 40 yataklı Geyve Devlet Hastanesi inşaatı ihaleye çıkıyor.

Uzun zamandır kamuoyunu ilgilendiren hatta iptal edildi gibi söylentileri de çıkan Geyve Devlet Hastanesi projesinde ihale aşamasına gelindi.

ARAZİ ve PROJE’DE TADİLAT

2014 yılında ihale edilmesi beklenen Geyve Devlet Hastanesi inşaatı, arazi ve proje üzerinde yapılan bir takım değişiklikler sonucu 2015 yılına sarkmıştı. Geyve Tepecikler Mahallesinde 23 Dönümlük kendi arazisi üzerinde yapılacak olan yeni Geyve Devlet Hastanesi inşaat projesi, arazi ve projesinde yapılan revize sonrası Sağlık Bakanlığınca onaylanarak 29.Nisan.2015 tarihinde ihaleye çıkılıyor.

BÖLGE HASTANESİ

Geyve ile birlikte Taraklı, Pamukova, ile zaman zaman Göynük ve Osmaneli’den sevk edilen hastalara da klinik hizmeti sunan ve Bölge Hastanesi konumundaki Geyve Devlet Hastanesinde kapasite yetersizliği yaşanıyordu. Yeni inşa edilecek hastane ile donanımında yenilenmiş olacağından son teknoloji ile tanı koyma ve klinik hizmeti verilmeye başlanacak.

TEŞEKKÜR

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Yapılacak olan yeni hastanemizde Geyve ile birlikte komşu ilçelerimiz Pamukova ve Taraklı ilçelerinden gelen hastalarımıza da klinik hizmeti verilecek dedi.

Kaya; Hastane projemiz uzun süredir gündemde olmasına rağmen arazi ve projedeki revizyon çalışmalarından dolayı ihale süresinin uzadığını, bürokrasi işlerinin ancak aşıldığını bu süreçte yeni projenin onaylanmasında büyük emeği geçen milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli’ye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı sayın Ayşenur İslam’a teşekkür ediyorum. Devlet Hastanemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

geyvemedya.com

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]