Geyve MYO'ya Yapılan Saldırı Kınandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığındaki Meslek Yüksekokulu Müdürlerinden oluşan heyet, önceki gün iki kişinin sözlü tehdit ve saldırısına uğrayan Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferruh Tuzcuoğlu ve Yüksekokul Sekreteri Vedat Çil'i ziyaret ederek, saldırıyı kınadı.

Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Ertan Yanıkoğlu, Ferizli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Paki Küçüker, Pamukova MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alp, Alifuatpaşa MYO Müdürü Doç. Dr. Şaban Kayıhan, Akyazı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçük ve Hendek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çalışkan da katıldığı ziyarette, Geyve Belediye Başkan Vekili Salih Etik, Emniyet Amiri Tamer Taşlı ve Geyveli esnaflarında hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer Elmas şunları söyledi: "Biz Geyve Meslek Yüksekokulumuzun fiziki durumunu geliştirip, öğrenci sayısını artırma çabasını sürdürürken, bu çirkin saldırının gerçekleştirilmesi üzüntü ve esef vericidir. Geyve halkının gözbebeği olan okulumuza yine halkımızın sahip çıkmasını memnuniyetle görüyoruz. Olayın hemen akabinde saldırganları yakalayıp adalete teslim eden güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz."

Geyve Belediye Başkan Vekili Salih Etik, İşadamı Ali Kaya, esnaflar Erol Akyel, Haluk Çifçi, Sami Gökbayrak, Ali Demir ve Mehmet Tutuk ise saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek; "Bu saldırı Geyve halkını da derinden üzmüştür. Olayı asla tasvip etmiyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenler ve arkalarındaki güçler adalet karşısında hesap vereceklerdir. Geyve halkı Geyve Meslek Yüksekokulu yöneticilerinin ve öğrencilerinin her zaman yanında olacaktır." diye konuştular.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]