Geyve Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve beraberindeki muhtar heyetini makamında ağırladı.

Geyve’de hayata geçirilen yatırımlardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür eden Irmak, “Geyve ilçemizde Büyükşehir Belediyemizin önemli yatırımları var. Çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz eliyle adeta yeni bir Geyve inşa ediliyor. Gerek ilçe merkezine bağlantı sağlayan yeni köprü, gerek kanalizasyon ve içmesuyu yatırımları gerekse kültürel yatırımlar ilçemize önemli değer katacak. İlçemizin geleceği garanti altına alınacak. İlçemizde hayata geçirilen ve yapılması planlanan tüm yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her ilçemizde olduğu gibi Geyve’mizde de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biz kalıcı hizmetlerden yanayız. Sorunsuz bir Geyve’nin temellerini atıyoruz. 40 Milyon TL’yi bulan kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının ardından inşallah içmesuyu yatırımımızın da startını veriyoruz. Altyapı çalışmalarımızın yanı sıra ilçe girişinde yeni bir köprü inşa ediyoruz. 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak Karaçay Köprüsü mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak. Çalışmalarımız süratle sürüyor” dedi.

Devam eden alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra ilçe için yeni bir müjde de veren Toçoğlu, “Geyve ilçemize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. 27 Nisan Pazartesi günü hazırladığımız projenin ihalesine çıkacağız. İçerisinde tiyatro ve konferans salonları, eğitim ve seminer sınıflarının bulunacağı bir merkez olacak. Geyve Sosyal Gelişim Merkezi’nde kadınlar, gençler ve çocuklar için çeşitli eğitici kurslar düzenlenecek. İnşa edeceğimiz merkez, kültür sanat etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. İlçemize hayırlı olsun. Geyve’miz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]