Genel Sekreter Doğan, yoğun tempoda çalışıyor

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Op. Dr. Yaşar Doğan günün yirmi dört saatini dolu geçiriyor.

Göreve geldiği ilk gün Sakarya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanını ziyaret ederek başlayan Op. Dr. Yaşar Doğan’ın ilk ziyaretçileri de Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Fetin Rüştü Yıldız, Dr. İsmail Kartal ve Dr. Ercan Özgül ile İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Çiğdem Yazıcı Ersoy, İstanbul İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Selim Balcı ve üst yönetimi oldu.

Genel Sekreter Doğan, göreve başladığı günden bu yana yoğun bir tempoda çalışarak Sakarya’daki hastaneleri tanımaya çalışıyor. Op. Dr. Yaşar Doğan bir taraftan da sabah erken saatlerinde ve akşam mesai dışında kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerini ağırlıyor. Gündüz saatlerinde ise kurum ile ilgili bilgileri alıyor. Hastaneleri de gezerek hastane yönetimlerinden brifing alan Genel Sekreter aynı zamanda hastane çalışanları ile bire bir konuşma imkanı buluyor. Hastanelerin fiziki şartlarını da inceleyerek acil çözülmesi gereken sorunları not alarak çözüm üretiyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]