Genç:'MÜSİAD olarak, tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz'

MÜSİAD’ın siyaset üstü bir dernek olduğunu hatırlatan MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç; MÜSİAD Yönetimi olarak bütün aday adaylarına eşit mesafedeolduklarını ifade ederek, “Aday adaylarımızın her biri birbirinden değerli. Adaylıkları yolunda, hepsine başarılar diliyorum” dedi. MÜSİAD Sakarya Şubesi ayrıca, aynı zamanda Ali İnci’ye MÜSİAD Onur Üyeliği” Belgesi de takdim etti.

Yönetim aday adaylarıyla

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları, kendilerini tanıtmak ve destek almak için MÜSİAD Sakarya Şubesi’ni ziyaret etmeye devam ediyor. Haftalık yönetim kurulu toplantısında Ahmet Genç Başkanlığı’nda bir araya gelen MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bu haftada yoğun bir gün geçirdi. Hendek Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Ali İnci, Sakaryaspor ve Baro eski Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı’ndan istifa eden Çiğdem Erdoğan Atabek, bu hafta MÜSİAD Sakarya Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları arasında yer aldı.

MÜSİAD okul gibi önemli bir STK’dır

Müstakil Sanayici ve İşadamları Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyelerine kendilerini tanıtan aday adayları, daha önceki görevlerinde yaptığı çalışmaları ve milletvekili olduklarında da yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgi vererek, adaylık yolunda da kendilerine destek istediler. MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyleyen Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, MÜSİAD’ın hükümete hazırladıkları raporlarla, birçok çalışmasına katkıda bulunduğunu ve projeleriyle, okul gibi önemli bir STK olduğunu ifade ettiler.

MÜSİAD’tan tüm aday adaylarına başarı dileği

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç, MÜSİAD’ın dik duruşuyla vizyon ortaya koyan, bardağın sadece boş tarafına değil, dolu tarafına da bakan, eleştirici değil, yapıcı bir kurum olaraksiyaset üstü bir dernek olduğunu vurguladı. Başkan Genç; “MÜSİAD olarak yönetmeyi değil, bu şehri yönetecek kişilerin projelerine yardımcı olmak için var olan kuruluşuz” dedi. MÜSİAD Yönetimi olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Şube Başkanı Ahmet Genç; “Her biri birbirinden değerli aday adaylarıdır. Sakarya’ya hizmet için bu yola giren tüm aday adayları arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bu yoldahepsine başarılar diliyorum” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]