Genç TÜMSİAD üyeleri raftingde buluştu

Yıl boyunca iş hayatında yoğun mesai harcayan Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Gebze Genç TÜMSİAD üyeleri rafting de buluştu.

Türkiye\'deki en uzun rafting parkuru olan Düzce Melen Çayında gerçekleştirilen etkinlik heyecan dolu görüntülere sahne oldu.

Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Gebze Genç Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri hafta sonu Düzce Melen Çayında rafting yaptı. Melen Çayı üzerinde 12 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen etkinlikte Genç TÜMSİAD üyeleri güzel havanın ve yemyeşil doğanın tadını doyasıya çıkardı. Oldukça zevkli geçen rafting etkinliğinde katılımcılar çeşitli noktalarda mola vererek birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdiler.

İş stresini azaltıyor

Rafting etkinliğini düzenleyen Genç TÜMSİAD Sakarya Şube Başkan’ı Ahmet Yılmaz,  etkinliğin oldukça eğlenceli geçtiğini belirterek etkinliklerin üyelerinin hem iş stresini azalttığını hem de birlikteliklerini kuvvetlendirdiğini dile getirdi. Yılmaz ayrıca etkinlikle Kocaeli, Bursa ve Gebze gibi komşu illerde ki Genç TÜMSİAD üyeleri ile üyelerinin kaynaşmasına ve çeşitli konularda iş birliği yapmasına zemin hazırladığını belirterek “Genç TÜMSİAD olarak üyelerimiz için gerçekleştirdiğimiz geziler, eğitimler
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]