Genç Parti'den MHP'ye Tam Destek

Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve adaylarını kesin olarak destekleme kararı alan Genç Parti; önceki akşam düzenlenen büyük buluşmada, MHP’nin adayları ile bir araya geldi.

GPli Tamer Bey’e ait Cennet Çay Evi’nde gerçekleşen toplantıya; MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar, GP İl Başkanı Mahir Özgün ve GP Adapazarı ilçe Başkanı Nuri Başaraner ile MHP ve GPli il ve ilçe yöneticileri katıldı. Birlik ve beraberliğin sağlandığı buluşmada, mesajlar verildi.



Kesin Karar

Toplantıda konuşan GP İl Başkanı Mahir Özgün; yerel seçimlerle ilgili basında yer alan haberler doğru olduğunu hatırlatarak; “Biz Genç Parti olarak, Milliyetçi Hareket Partisi’ni, kesin ve canı gönülden destekliyoruz. Onlarla birlikte hareket ederek, oylarımızı MHP’nin adaylarına vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Destekleme

GP Adapazarı ilçe Başkanı Nuri Başaraner ise, AKP’yi yıkmanın tek yolu birlikte hareket etmek olduğunu ifade ederek; “Bizde Genç Parti olarak, tüm ilçe teşkilatlarımız ile birlikte yerel seçimlerde MHP ve adaylarını destekleyerek, 15 yıl belediyenin başında olan AKP zihniyeti ortadan kaldıracağız. Herkesin bu seçimde MHP’yi desteklemelidir” diye konuştu.

Birinci Parti

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Yüksel Ayanoğlu ile MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar; buluşmada yaptıkları konuşmada; birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek; 29 Mart seçimlerinde, Sakarya’da birinci parti çıkarak, tüm belediyeleri alacaklarını söyledi.

Ayanoğlu ve Çakar; desteklerinden dolayı da Genç Parti’ye teşekkür etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]