Genç MÜSİAD’tan YÖÇEYDER'e Ziyaret

Sakarya Genç MÜSİAD Yöneticileri, önceki akşam YÖÇEYDER Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Gençlik Kurulu Yöneticileri; önceki akşam Yetim Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler ve Yönetim Kurulu üyeleri olan yetim gönüllüleri ile görüşen Genç MÜSAD Başkanı Ahmet Zahit Elmas ve üyeleri; her iki dernek çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alıverişinde bulundu.

SABIR

Kendilerini ziyaret eden gençlere yetimlerin önemi hakkında bilgi veren SAKVA Müdürü ve YÖÇEYDER’in Gönüllüsü ve yetimlerin manevi babası Mehmet Ersöz, sabırlı olmak konusuyla ilgili de hadislerden örnekler verdi.

BAŞARI

YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi olan yetim çocukların manevi babası İsmail Eminler ise kendilerine yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı gençlere teşekkür ederek, başarılıların devamını diledi. YÖÇEYDER Gönüllüsü ve yetim çocukların manevi annesi olan Nurşen Gürarda da toplantıda, YÖÇEYDER’in bir hafta içinde yaptığı faaliyetleri dile getirdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]