Genç MÜSİAD, Malatya'dan Döndü

MÜSİAD Gençlik Kurulu’nun 13’üncü Genel Değerlendirme Toplantısı; hafta sonu Malatya ilinde gerçekleşti.

Toplantıya Sakarya’dan katılan Başkan Ahmet Zahit Elmas ve beraberindeki Genç MÜSİAD üyeleri, yaptıkları çalışmaları Malatya’da anlatarak dile getirdi.
 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Gençlik Kurulu’nun 13’üncü Genel Değerlendirme Toplantısı; Malatya Şubesi’nin ev sahipliğinde, hafta sonu Malatya Avşar Otel’de gerçekleşti. Türkiye genelindeki tüm MÜSİAD Şube Başkan ve Yöneticilerin bir araya geldiği ve iki gün süren toplantıya; Sakarya’dan Gençlik Kurulu Başkanı Ahmet Zahit Elmas ile birlikte üyelerden Semih Kınalı ve Yahya Gedik’te katıldı.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Fatih Uysan yaptığı açılış konuşmasında; son günlerde ekonomide yaşanan gelişmeler ve Genç MÜSİAD’ın faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ev sahibi şube Malatya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yunus Akçin’de, Malatya'yı tanıtan sinevizyon gösterisi eşliğinde, il geneli hakkında bilgiler vererek şube olarak, yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Sunumun ardından, AB ve Projeler Birimi Başkanı Kamil Kılıç, MÜSİAD olarak bu yıl gerçekleşmeyi planladıkları “Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi” hakkında bilgi verdi.

Toplantıya katılan MÜSİAD Genel Sekreteri Dr. Nihat ALAYOĞLU ise genç işadamlarına "MÜSİAD'ın Dünü Bugünü ve Yarını" konulu konferans verdi. Genç MÜSİAD’ın dışında Malatya’da gerçekleşen diğer toplantıya da Sakarya’dan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Necati Atalay, Başkan Yardımcıları Necmi İbil ve Coşkun Morgül ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Genç ve Denetim Kurulu Üyesi Hüseyin Duran katıldı.  

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]