Genç çift devrilen traktörün altında kaldı

Akyazı İlçesi\'nde yol kenarındaki yaşlı adama yardım etmek isteyen şahısların üzerine traktör devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay, Akyazı Altındere Osmanağa Mahallesi\'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yakınları ile piknik yapmak üzere traktörle yola çıkan Aysun (21) ve eşi Selman Sandıkçıoğlu (24) yolda rastladıkları yaşlı bir adama yardım etmek için durdu. Araçtan inen çiftin yokuşta bıraktığı traktörün bir anda frenleri boşaldı. Devrilen traktör, genç çiftin üzerine devrildi. Kaza sonrası yaralanan Aysun (21) ve eşi Selman Sandıkçıoğlu olay yerine çağırılan ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi acil servine kaldırıldı. Yaralı çift burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Devrilen traktörün altında kalan Selman Sandıkçıoğlu kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Akyazı Altındere Osmanağa Mahallesi'nde Selman Sandıkçıoğlu (24) ve eşi Aysun Sandıkçıoğlu (21), traktörün devrilmesi sonucu traktör altında kalarak yaralanması sonrası hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 24 yaşındaki Selman Sandıkçıoğlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Aynı kazada ağır yaralı olan 21 yaşındaki eşinin hamile olduğu ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden İzmit Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Ölüm haberini alan yakınları fenalık geçirdi.

Selman Sandıkçıoğlu'nun cenazesi bugün Altındere Osmanağa Camii'nde öğle namazında kaldırılacak.
Ölen eşinin yüzünü son kez görmek isteyen eş Aysun Sandıkçıoğlu sedyeyle hastaneden cenaze yerine getirildi. Sedye ile tabut yan yana gelince acılı eş göz yaşlarını tutamadı.

Dün traktörün devrilmesiyle yaralanan Aysun ve Selman çiftinden Selman Sandıkçıoğlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Altındere Beldesinde cenaze namazı sonrası defin edilmeden önce hastanede yaralı yatmakta olan eşi Aysun son kez görmek istemesi üzerine cenaze defin edilmeden bekletildi.

Ambulansla Altındere'ye gelerek tabutun yanına gelen acılı eş tabutta yatan eşiyle böyle vedalaştı.

İşte acı dolu o anlar!
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]