Gelişim Merkezi'nde yeni dönem başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi yeni dönem kayıtları 4 Eylül’de başlıyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “6-14 yaş grubundaki çocuklarımıza yönelik düzenlenecek resim, İngilizce, diksiyon, drama, bağlama, gitar, keman ve satranç eğitimlerimizin kayıtları 4 Eylül’de başlıyor. Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi üzerinden alınacak kayılar 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem başlıyor. Ofis Sanat Merkezi’ndeki yeni binasında faaliyetlerini sürdüren Sosyal Gelişim Merkezi’ne yeni kayıt döneminin 4 Eylül’den itibaren başlayacağını belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 6-14 yaş grubundaki çocuklarımıza yönelik düzenlenecek İngilizce, resim, diksiyon, drama, bağlama, gitar, keman ve satranç eğitimlerimize kayıtlarımız 4 Eylül’de başlayacak. Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi, Sosyal Gelişim sayfası üzerinden alınacak kayıtlar, 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek” diye konuştu.

"Her geçen gün ilgi artıyor"

Sosyal belediyecilik alanında önemli uygulamaların gerçekleştirildiğini dile getiren Yüce, “Uzman psikologlarımız ve deneyimli eğitmenlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın boş zamanlarını doğru adreslerde geçirmeleri adına, Gelişim Merkezi bünyesinde kurduğumuz Çocuk Kulüpleri’ne ilgi her geçen gün artıyor. Miniklerin zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak, hayal güçlerini geliştirmek, el becerileri ve yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamak, çevreyi tanımalarına yardımcı olmak adına faaliyet gösteren kulüplerimiz ile geleceğe daha güvenle bakıyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]