Geleneksel fotoğraf yarışması başladı

Adapazarı Belediyesi, Adapazarı’nın yapısal güzellikleri ve sosyal hayatını fotoğrafçı gözüyle gelecek kuşaklara görsel doküman aktarmak amacıyla “Göremediğimiz Adapazarı” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Adapazarı İlçe sınırları içinde çekilmiş fotoğraflarda fotoğrafçılardan özgün bakış açıları isteniyor. Makro fotoğraf çekimlerinin kabul edilmeyeceği yarışmaya 21 Aralık 2013 tarihine kadar isteyen herkes katılabilecek. Sonuçlar 26 Aralık tarihinde belirlenecek. Sergi ve ödül töreni 15 Ocak 2014’te saat: 16.00’da belirlenecek.

Yarışmacılar en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilecek. Fotoğraflar başvuru formu ile birlikte bir CD ile rumuz belirtilerek Adapazarı Belediyesi’nin Ankara Caddesi Güneşler Eski Belediye binasında hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne elden veya kargo ile ulaştırabileceklerdir. Detaylı bilgi almak isteyen yarışmacılar f.akcal@adapazari.bel.tr yazışma adresinden bilgi alabilirler.

Dereceye girenlerden birinciye 2 bin Lira, ikinciye bin 500 Lira, üçüncüye bin lira ödül verilecek. 3 adet mansiyon ödülünün verileceği yarışmada mansiyon ödülüne layık görülenlere 500’er TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) tarafından yarışma özel ödülü verilecek. Yarışmada ödül alan ve satın alınan eserlerin her türlü telif, yayın, kullanım ve sergileme hakları eser sahibiyle birlikte Adapazarı Belediyesi’ne ait olacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]