Gelen tebrik çiçeklerini, vatandaşlara götürdü

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, evlere teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan İnci, yine inceliğini gösterdi ve tebrik için makama gönderilen çiçekleri ev toplantıları yapan vatandaşlara götürerek değerlendirdi.

Dördüncü dönem belediye başkanlığına seçilerek, Hendek’te bir ilke imza atan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kendisine destek vererek evlerini açıp, toplantı yapan vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan İnci’ye gönderilen tebrik çiçekleri ile belediye adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan İnci, makamına tebrik için gönderilen çiçekleri, 30 Mart yerel seçimlerinde, kendisine destek vererek evlerinde toplantı yapan vatandaşlara götürerek teşekkür ziyareti yaptı.

Başkan İnci, 1999 yerel seçimlerinde, makamına tebrik için gönderilen çiçekleri açık arttırmaya sunup, elde edilen gelirle Hendek Belediye’sine tam teşekküllü bir ambulans almıştı. Ambulansın adına da Çiçek Ambulans, adı verilmişti. Başkan İnci, 30 Mart 2014 yerel seçimler sonrası yine inceliğini göstererek, makama tebrik için gönderilen çiçekleri, belediye başkanı olmasında destek verip, evlerinde toplantılar düzenleyen vatandaşları ziyaret ederek verip teşekkür etti. Başkan İnci ayrıca, ev sahiplerine teşekkür belgesi verdi.

Ev ziyaretlerinde, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, eski Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz da Başkan İnci’ye eşlik etti.

Ziyaret ettiği evlerde coşkuyla karşılanan Başkan İnci;

“Bir dönem daha sizlere hizmet etme fırsatını verdiniz bizlere. Bu başarıyı sizlerle birlikte elde ettik. Belediye başkanı olmamızda sizlerin büyük destekleri oldu. Gülen yüzlerinizle, komşularınız ve dostlarınız ile birlikte evlerinizi bize açarak, hizmetlerin devamı noktasında bize inandınız, güvendiniz. Bu inanç ve güveninizi boşa çıkarmayacağız. 15 yıldır Hendek’te güzel hizmetlere imza attık. Bu güzelliklere, verdiğiniz destekle sizlerde ortaksınız” dedi. Başkan İnci, ev sahibine çiçek ve teşekkür belgesi verdi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da, hane halkına teşekkür belgesi verdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]