'Gelecek adına çok önemli bir yatırım'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 4. Çelik İsale Hattı için açılan 480 metrelik tünelde boru montaj çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.
 
Rüstem Keleş, “Hattımızın geçişi için açtığımız 480 metrelik tünelde montaj çalışmalarımız tamamlandı. Projelendirdiğimiz 11 kilometrelik hatta son 120 metreye gelindi. Şehrimizin içme suyu geleceği adına çok önemli bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Çelik borularla şehrimize su isale edecek yeni bir çelik hat inşa ediyoruz. Çalışmalarımızda sona geldik” diye konuştu. 
 
Hayata geçirilen projenin isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getireceğini de belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hattımız çelik borularla ve diğer 3 hattan farklı bir güzergâhta inşa ediliyor. Projelendirdiğimiz 11 kilometrelik hatta son 120 metreye gelindi. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak, hattımızı devreye alacağız. İnşallah 4. Çelik İsale Hattımızla, isale kaynaklı su kesintilerine de kesin çözüm getirmiş olacağız. Sakarya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]