Gedikli'den Müjde: Yeni Yatırımlar Yolda

AK Parti Adapazarı Danışma Toplantısı’nın ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, kısa süre içinde ülkemize büyük çapta yatırımlar gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Recep Yıldırım’ın da bulunduğu ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli kısa süre içinde ülkemize son derece ciddi yatırımlar yapılacağının altını çizdi. Gedikli, “Son birkaç yıl içerisinde özellikle komşu ülkelerle yapılan başta enerji alanı olmak üzere bazı alanlarla ilgili yapılan anlaşmalar ülkemiz açısından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Burada altı çizilmesi gereken en önemli husus enerji alanıdır. Buradan şunun müjdesini vermek istiyorum ki çok yakında ülkemizde son derece büyük yatırımlar yapılmaya başlanacak ve bu yatırımlar sayesinde her geçen gün hızla büyüyen Türkiye ekonomisi güç kazanacaktır. Ülkemizde yeni yatırımlar yoldadır. Halkımızın yüzü bu yatırımlarla birlikte daha fazla gülecek. AK Parti iktidarında her yeni bir günümüz bir önce ki güne nazaran çok daha müreffeh olacaktır. Bizim gayemiz budur.” şeklinde konuştu.

Gedikli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Hepimizi yakından ilgilendiren ekonomi konusunda bizleri bilgilendirmek adına Sayın Genel Başkan Yardımcımız Bülent Gedikli’yi Sakarya’ya getiren Adapazarı İlçe Teşkilatımızı tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Toplantı bizim açımızdan son derece verimli geçmiştir. Ayrıca Sayın Gedikli’yi Büyükşehir Belediyemizde ağırlamaktan ayrıca mutlu olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Genel başkan yardımcımız bizleri mutlu eden ve geleceğe daha fazla umutla bakmamıza vesile olan önemli müjdeler vermiştir. Hükümetimizin başarılı çalışmalarıyla yakalanan bu istikrar ortamı, bizlerinde çalışmalarına doğrudan olumlu etki yapmaktadır.” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]