"Gece Gündüz Halkımızın Rahatı İçin Çalışıyoruz"

SESOB ve MÜSİAD Başkanı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´ye ziyarette bulundular.

SESOB Başkanı Hasan Alişan ve MÜSİAD Başkanı Mehmet Aracı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyaret ettiler.

Güveni Boşa Çıkarmadık

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci, Alişan ve Aracı´yı Hendek´teki çalışmalar hakkında bilgilendirdi. İnci Hendek´in hızlı gelişimine dikkat çekerek " İlçemiz sanayisiyle, kültürüyle, ekonomisiyle kısa sürede büyük gelişimler kaydetti. Yatırım yapan fabrikaların sayısı her geçen gün artıyor. İlçemizde işsizlik sorunu kalmamıştır. İnsanların bizlere verdiği güveni boşa çıkarmadık. Gece gündüz halkımızın rahatı için çalışıyoruz. Şu an Hendek´in yüzde yetmişine doğalgaz getirdik. Birçok projemizi de tamamlayarak hayata geçirdik " dedi.

Takdir Ediyoruz

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Başkan İnci´nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek " Hendek´teki gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Hendek kısa sürede adından söz ettirdi. Başkan İnci´yi Hendek´e yapmış hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum " dedi.

Büyük Gayret

MÜSİAD Başkanı Mehmet Aracı da " Hendek´te olan başarılar bizleri mutlu ediyor. Hendek halkı çok şanslı. Başkan İnci Hendek´in şehirleşmesi yönünde büyük gayretler sarfetmiştir. Hendek her gelişimde daha da güzelleşiyor " dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]