Gazze İçin İstanbul'dan Ankara'ya Kadar Yürüyecek

Gazze'de İsrail'in uyguladığı katliamın yaraları sarılmaya çalışılırken; Gazze'de ölenlerin acılarını paylaşmak için Mustafa Tolun, İstanbul'dan Ankara'ya kadar yürüyecek.

18 Ocak'ta İstanbul'dan Sabah 8'de yola çıkan Tolun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yürüyüşümüzü İstanbul'dan başlattık, Ankara'da bitecek. Bu yürüyüş bu faciaların son bulması içindir. Filistin'de, Mısır'da, Afganistan'da, Suudi Arabistan'da, Afrika'da, Osetya'da ölen tüm insanlarımızın acısını paylaşmak için yürüyorum." dedi.

Herkes İçin Üzülüyorum

Aslen Tokatlı olan 50 yaşındaki Mustafa Tolun; "Bir kaç tane siyonist akıl hastası, play station oynar gibi düğmelere basıp basıp, tüm insanlığı tehdit edercesine insanları katlediyor. Sadece müslümanlar için değil, orada ölen İsrailliler, yaşlı, genç, çocuk, kadın herkes için üzülüyorum."

Ne Olursa Olsun İnsanlar Ölmesin

Gece gündüz yürüyen, sadece 48 saatte bir çantasında bulunan hurma, kayısı, kuru üzüm gibi yiyeceklerle açlığını yatıştıran Tolun sözlerini şöyle tamamladı. "Başta İstanbul  Valiliği olmak üzere tüm emniyet mensuplarına, Beşyıldız Gülovası'ndan Ertuğrul Bey'e, Kocaeli Yusuf Sakabey'e, Sakarya'da Saadet Partisi'nin yöneticileri İsmet ve İbrahim Bey'e güvenlik konusunda sağladıkları imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Savaşlar bitsin. Dil, dini, ırkı ne olursa olsun insanlar ölmesin." 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]