Gazi Evi Projesi başka bahara mı kaldı?

Ücretsiz seyehat kartları tamam da…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bazı şehit yakınları ve gazi derneklerinin yöneticileriyle makamında bir araya gelirken, şehit yakını, gazi, gazi yakını, vazife ve harp malullerine, ücretsiz seyahat kartlarının Ekim ayı sonuna kadar dağıtılacağı müjdesini verdi.

Bakan İslam,"Sizin için ne yapsak az. İmkanlar ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız için bize teşekkür etmeyin, çünkü bu bizim vazifemiz" değerlendirmesinde bulunurken, Ayşenur İslam’ın Gazievi Projesi’nden sözetmemesi akıllara “Proje başka bahara mı kaldı?” sorusunu getirdi.

“1 yıldır haber bekliyoruz” demişti

Hatırlanacağı gibi Sakarya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sadettin Torkul da Türkiye’de Gazievlerine büyük ihtiyaç duyulduğunun altını çizmiş ve Sakarya’ya Gazievi konusunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’dan bir yıldır haber beklediklerini açıklamış ve Gazievi Projesi’nin bir an önce hayata geçirilmesini istemişti.

Torkul, Gazievi’nin şehit yakınları ve gazilerin bir araya gelmesi anlamında önem taşıdığını vurgulamış ve “Projeye müspet bakıyoruz diyen Bakanlıktan artık somut adım bekliyoruz” demişti.

Sakarya Gazievi’ne kavuşabilecek mi?


Bakan İslam’ın Sakaryalı gazilerin Gazievi taleplerine ne zaman somut yanıt vereceği, projenin hayata geçip geçmeyeceği ve Sakarya’nın Gazievi’ne kavuşup kavuşmayacağı merak ediliyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]