Gazeteciler kan bağışladı

Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) Türk Kızılayı Erenler Şube Başkanlığı ve Erenler Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği kan bağış etkinliğinde gazeteciler kan bağışında bulundu.

Kan stoklarının kritik seviyelere düştüğü ve ülke olarak kan bağış seferberliğinin başlatıldığı bugünlerde Sakarya Gazeteciler Birliği önemli bir etkinliğe imza attı. Sakarya Gazeteciler Birliği, Türk Kızılay’ı Erenler Şube Başkanlığı ve Erenler Belediyesi’nin kan bağış etkinliği geniş bir katılım ile gerçekleşti.

 Etkinliğe Sakarya Vali Yardımcısı Şakir Özdikici, Arifiye Kaymakamı Erenler Kaymakam Vekili Muhsin Çatmadım, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Salih Sağlam, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Bahar, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, gazeteciler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğin ev sahipliğini ise Türk Kızılayı Erenler Şube Başkanı İsmail Ergül yaptı.

 Ergül, kan bağış etkinliğine katılan herkese teşekkür ederken kan stoğu konusunda sıkıntı yaşandığını ifade etti. Vali Yardımcısı Özdikici, böylesi önemli bir etkinlikte yer almaktan mutlu olduğunu ve kampanyanın herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’te Türk Kızılay’ı ile bu gibi kampanyalarda birlikte çalışmanın kendileri için önemli olduğunu ve desteğe her daim hazır olduklarını belirtti. Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Aydıntepe ise kan bağış etkinliklerine katılan meslektaşlarına teşekkür ederken, “Her zaman sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya hazırız” dedi.

 Konuşmaların ardından kan bağış kampanyasını Vali Yardımcısı Şakir Özdikici bizzat başlattı. Gazetecilerin yanı sıra Erenler’de görev yapan muhtarların kampanyaya yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Kan bağışı gün boyu devam ederken, vatandaşlarda Kızılay’ın programına yoğun ilgi göstererek kan ve kök hücre bağışında bulundular.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]