Garip Bir Kaçırılma Hikâyesi

Pamukova'da ilçesinde 3 çocuklu bir kadının kaçırıldığı iddiası polisi alarma geçirdi. Çocukları ile birlikte kaçırıldığı iddia edilen kadın ve kadını kaçırdığı iddia edilen kişiler polis tarafından gözaltına alındı.  

Alınan bilgiye göre olay, Pamukova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Semra K.'nın (25) bazı şahıslar tarafından 3 çocuğu ile birlikte kaçırıldığının polise ihbar edilmesi üzerine polis şehir giriş ve çıkışlarda önlem aldı. Polis, şahısların bulunduğu 26 DH 561 plakalı aracı Sakarya D-650 Karayolu Toyotasa Hastanesi yakınlarında durdurdu. Aracın sürücüsü M.Y. (26) polis tarafından araçtan indirildi. Ehliyeti ve ruhsatı olmadığı öğrenilen sürücüye yanındakilerin kim olduğu sorulunca, dini nikahlı eşi Dilber Ç. (19), çocukları Sıla Ç. (1) ile Zeynep Ç. (2) olduğu, diğer kadının ise Semra K. (25), çocukları Yusuf B. K. (2), Damla E. K. (1) ile Ezo K. (3) olduğu ortaya çıktı.  

Kendisinin niye durdurulduğunu soran sürücü M.Y.'ye polis, bir kaçırma olayı ihbarı üzerine durdurulduğunu söylemesi üzerine tartışma yaşandı. Polis kaçırılma olayını çözmek için bir hayli zorlandı. Araç sürücüsü M.Y. ihbar edildiği gibi bir kadın kaçırmadığını, kadını kendi isteğiyle, başlık parası karşılığı teyzesinin oğlu Z.Y.'ye gelin olarak götürdüğünü söyledi.   

Araç içinde bulunan kaçırıldığı iddia edilen S. K. ise kaçırıldığı iddialarını yalanlayarak, S.T. ile dini nikahla evlendiğini, S.T.'nin üzerine kuma getirdiğini ve 3 çocuğu ile ortada bıraktığını, bunun üzerine Z.Y. ile evlenmek için anlaştığını, M.Y. tarafından Adapazarı'na götürülmek üzere yola çıktığını anlattı.  

İkna olmayan polis, kadınları ve çocukları polis minibüsüne alırken, bir polis ise küçük bir çocuğu kucağına alarak şahısların aracına bindi ve sürücü M.Y. ile birlikte polis merkezine gitti. Olayla ilgili araştırma sürüyor. 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]