Fotoğraflı Alyanslar Çıktı! Gördünüz mü?

ADA AVM'de bulunan Güleryüz Kuyumculuk'un Altınbaş Mağazası; Altınbaş’ın sektörde bir ilke daha imza atarak "o hep seninle" sloganıyla çıkardığı fotoğraflı alyans serisi olan ‘Portre’ koleksiyonunu vitrinlerde sergileyerek satışa çıkardı.

İlimizde üç ayrı mağazada faaliyet gösteren Güleryüz (Grup) Kuyumculuk; Ada Alışveriş Merkezi'nde (AVM) bulunan Altınbaş Mağazası; Altınbaş’ın çıkardığı fotoğraflı alyans serisi olan ‘Portre’ koleksiyonunu satışa çıkardı.

Bayana ait yüzüğün iç kısmında erkeğin, erkeğe ait yüzüktede bayanın portre (vesikalık) fotoğrafın yer aldığı yüzük; yaklaşık 650 ile 1000 TL arasında ortalama fiyatla satılıyor.

ADA AVM Altınbaş Mağazası Müdürü Dinçer Meriç; konuyla ilgili yaptığı açıklamasında sadece Altınbaş Mağazalarında bulunan ve satışı yapılan alyanslara, çiftin istediği portre fotoğrafını yerleştirdiklerini dile getirerek; "Evlenecek olan çiftlerimizin alyansında artık sadece sevdiklerinin ismi değil, sevdiğinin resmini de taşıtarak, fark sağlıyoruz" diye konuştu.

Çifte alyanslarını özel kutu (garanti sertifikası, alyans kutusu, nişan kurdelesi) ve poşetiyle teslim ettiklerini hatırlatan Meriç; ürünün sadece Altınbaş’ın tescilli ürünü olduğunu söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]