Fındıkların başında tüfekle nöbet tutuyorlar

Sakarya’da, yetersiz kaldığını iddia ettikleri trafo nedeniyle mağdur olduklarını belirten mahalle sakinleri, fındık sezonu olmasından dolayı geceleri olabilecek hırsızlıklara karşı tüfekle nöbet tutuyor.

Hendek İlçesi Çamlıca mahallesinde 11 Ağustos Pazartesi gününden beri elektrik sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Mustafa İçyüz, şöyle konuştu: “Bir haftadan beri buzdolabı kullanamıyoruz, elektrikten hiç istifade edemiyoruz. Yetkililer bu ayın 19’una kadar sorunu gidereceklerini belirttiler.” Mahalle sakini Ahmet İçöz de yaşanan sıkıntıyı şu şekilde dile getirdi: “Her akşam aynı saatlerde kesinti oluyor, işten geliniyor duş ihtiyacı olan duş ihtiyacını karşılayamıyor, yemek yapılamıyor. Trafonun yetersizliğinden dolayı her taraf karanlık, fındıklarımız dışarıda ve çalınma riskleri var.”

Trafo yetersizliğinden elektrik kesintisi yaşayan Çamlıca mahallesi sakinleri artan fındık fiyatları dolayısıyla hırsızlardan mahsullerini tüfeklerle nöbet tutarak korumaya çalışıyor ve bu durumun bir an önce çözülmesini istiyorlar.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]