Filenin Yıldız Sultanlarına Yemek

Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı ve Yeni Hızırtepeözenspor Kulübü eski Başkanı Ömer Bektaş Yıldız Kızlar Voleybol Teşvik Lig’inde Final Oynayan Yıldız Kız Voleybol takımına yemek verdi.

Ömer Bektaş:”Bağlarımı koparmadım”

Ömer Bektaş Hızırtepe yeniözenspor’un eski başkanı olduğunu vurgulayarak “ Kulüp Başkanlığını daha önce bıraktım.Ancak tüm bağlarımı koparmadım.Kendileri ile her zaman beraberim.Yıldız Kızlarımız Hızırtepe İsmet İnönü ilk Öğretim Okulunda okuyorlar.İçlerinden 2 tanesi Liseye gidiyor.Sakarya Yıldız Kızlar Voleybol liginde Final oynadılar.Kendileri kazanacakları tecrübeler ile Sakarya Voleybol’unda söz sahibi olacaklar .”dedi.

Yıldız Sultanlar Memnun

Beylik Lokantasında verilen Yemeğe Antrenörleri, İsmetİnönü İlk Öğretim okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hüsnü sağlam ile birlikte gelen Yıldız Bayan Voleybolcular, Özge, Feyza, Lütfiye, Mihranur, Yaren, Tuğba, Elif, Özgenur, Hamiyet, Seda, Fatmanur ve Cemile kendilerine Yemek ikramında bulunan Ömer Bektaş’a teşekkür ederek “ Aklımızdan bile geçmezdi.Yemek daveti alınca çok memnun olduk.Bu bize doping oldu.Önümüzdeki günlerde başlayacak Sakarya Bayanlar Voleybol Liginde Şampiyon olmak için oynayacağız” dediler.

Mahalle Muhtarıda Katıldı

Hızırtepe Yeniözenspor Bayan Voleybolculara Ömer Bektaş tarafından verilen yemeğe Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Aslan’da katıldı. Muhtar Aslan “ Böylesine güzel olayların daima destekçisiyiz.Yıldız Kızlarımıza her zaman daha büyük başarılar dilerim”dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]