Fikr-Piar Çalışmalarına Başladı

İlimizde Temmuz 2009’da “Fikirler Tanışır” sloganıyla kurulan Fikr-Piar İletişim Danışmanlığı, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Sakarya Merkezli olarak Temmuz Ayı’nda Nur Balaban, Zafer Balkaya ve Levent Candan tarafından “Fikirler Tanışır” sloganıyla kurulan Sakarya’nın ilk profesyonel medya iletişim Ajansı olan Fikr-Piar İletişim Danışmanlığı; bünyesinde bulundurduğu “Halkla İlişkiler, Medya İletişimi, Pazarlama İletişimi, Pazar Araştırmaları, Pazarlama Destek Organizasyonları, Merchandising (satış noktası aktiviteleri) ve Creative Stüdio” gibi çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

İLK ORGANİZASYON

İlk organizasyonu olarak, UTİM’in 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 10’uncu yıldönümü nedeniyle önceki akşam Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği “10. Yılda Depremde Kaybettiklerimiz ve Şimdi…” konulu paneli organize eden Fikr-Piar İletişim Danışmanlığı, 2009 yılı içerisinde, Sakarya ili içinde ve dışında bir çok çalışmalar da imza atarak, Sakarya’nın ismini zirveye taşıyacak.

HEDİYE DAĞITIMI

Önceki akşam AKM Tiyatro Salonu’nda düzenlenen program sonrası katılan davetlilere; Türkiye’nin önde gelen gıda sektörlerinden ETİ’nin sekiz çeşitten oluşan ürünlerini özel kutularda dağıttıran Fikr-Piar, Sakarya’nın gıda sektörlerinden “Mehmet Reis”in de Osmanlı usulü Kahke ve Kurabiyelerini de ikram ettirdi. Program’da ayrıca CocaCola tarafından da içecekler ikram edildi.

Fikr-Piar, ayrıca program sonrası kalan ETİ ile Mehmet Reis’in ürünlerini de YÖÇEYDER’e hediye etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]