Fikir ve Sanat Akademisi'nde kayıtlar sürüyor

Türkiye’nin tanınmış akademisyen ve sanatçılarını vatandaşlarla buluşturan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde (SFSA) Güz Dönemi için son başvuru tarihi 1 Kasım Cumartesi günü.

Eğitimlerin yüksek lisans düzeyinde verileceği, öğrencilere ve vatandaşlara açık ücretsiz Akademiye başvurular www.fikirvesanat.org sitesinden 1 Kasım Cumartesi gününe kadar yapılabilecek.

Prof. Dr. İsmail Kara, Yusuf Kaplan, Mehmet Genç, Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün, Prof. Dr. Tahsin Görgün, Prof. Dr. Feridun Emecen, Prof. Dr. Mehmet Tayfun Amman, Prof. Dr. Zeynep Tarım Ertuğ ve Suheyb Öğüt’ün, yanı sıra birçok ünlü isim Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde eğitim verecek.

Katılımcılar akademisyenlerin oluşturduğu jüri tarafından mülakatla belirlenecek. 3 Kasım tarihinde, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi binasında başlayacak çalışma programları ve dersler, 22 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerin; Kültürel Çalışmalar, Sinema, Yaratıcı Tasarım, Geleneksel Sanatlar ve Edebiyat Çalışmaları Programlarında Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde aldıkları dersler, üniversite senatosu onayıyla kendilerine kredi (AKTS) olarak yansıyacak.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]