Fiat'tan Ağustos Ayında Şaşırtıcı Kampanyalar

Samtaş Fiat'ta otomobil ve ticari araçlarda sizleri oldukça sevindirecek hediye paketleri bekliyor. Ağustos ayında Fiat bayilerine uğrayanlar elleri boş dönmüyor.
 
Otomobillerde inanılmaz fırsat!
 
Linea, Bravo ve Punto binek otomobillerden birini alana Arçelik'ten buzdolabı, klima, notebook ya da Fiat Kasko'dan 1 yıllık full kasko hediye.
 
Güzelliğin fazla söze ihtiyacı yoktur

Zamana karşı koyan stil. Dinamik, akışkan ve şık çizgiler. Kategorisinin zirvesinde teknolojiye kalite. Fiat Linea, İtalyan tasarımının en çarpıcı örneği.
 
Sıra dışı olmayı bilenlere Bravo

Sizi sıra dışı bir dünya, Fiat Bravo’nun dünyası bekliyor. Fiat Bravo, teknolojisi, performansı, dayanıklılığı ve güvenliği ile sıra dışı bir otomobil. Onunla tasarımın tanımı değişiyor. Güzelliği, geniş iç hacmi, performans ve ekonominin benzersiz bileşimi benzinli Turbo T-Jet ve Dizel Turbo 1.6 Multijet motor seçenekleriyle yeni Bravo. Çünkü siz sıra dışı olmayı biliyorsunuz.
 
Özgürlük onun ruhunda

Bu sizin hayatınız ve kendi kurallarınızı koymanın zamanı geldi. Artık önünüzde engeller yok, size gerçek özgürlüğün yolunu açan Grande Punto var. O sizi tekdüze bulduğunuz her şeyden uzaklaştırırken, aynı zamanda bir otomobilin nasıl kişilikli, koruyucu, güçlü ve bugünün çok ilerisinde olabileceğini de gösterecek.

Çalışmak da güzel, gezmek de...

Geniş iç hacimli ve konforlu Doblo marka bir ticari araç sahibi olmak istiyorsanız; 12.000 YTL için 12 aya %0 faiz ve 3 yıl garanti imkânından faydalanabilirsiniz.

Özel kabin tasarımı ile size evinizdeki koltuğun rahatlığını hisettirecek Ducato marka bir ticari araca sahip olmak istiyorsanız ve bir vergi levhanız varsa; vergi levhalılara özel iskontolardan yararlanabilirsiniz.

Her aya özel kampanyalarıyla gerek otomobil gerekse ticari araç sahibi olmayı kolaylaştıran Fiat, bu ayda çiftçilere, doğalgazcılara, sıhhi tesisatçılara ve fidan yetiştiricilerine özel iskonto ve avantajlar sunuyor.

Sizde, ağustos ayı bitmeden en yakın Fiat bayisine uğrayarak sizler için hazırlanan hediye paketlerinden birine sahip olabilirsiniz.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın

Samtaş Fiat, hayırlı yolculuklar diler..

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]