Fevzi Kılıç, meclise veda etti

Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Süleyman Dişli başkanlığında yapıldı. Mecliste 5 gündem maddesi görüşüldü.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında yapılan toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti yeni İl Başkanı Fevzi Kılıç, meclisteki görevinden istifa ettiğini açıkladı.Başbakanın şahsına verdiği görev neticesinde teşkilatında teveccühü ile il başkanı görevine getirildiğini kaydeden Kılıç, “Mecliste 6 yıldır hem AK Parti hem de MHP’de çok kıymetli dostlarım oldu.Tatlı anılarımız geçti.Bazen bir şeyi gönüllü olarak bırakamayabiliriz ama bırakmak zorunda kaldığımız zamanlar olur.Beni arama ihtiyacı hisseder de aramazsanız MHP’li arkadaşlarımız da dahil gönül koyacağımı bilmenizi isterim.Telefonum 24 saat açık.Gece 02.00’de bile beni arayabilirsiniz.Büyükşehir Belediye meclisinin son toplantısında Erkal Bey hakkımda güzel şeyler söylemiş teşekkür ediyorum”dedi.MHP’li meclis üyesi Erkal Etçioğlu da gündem dışı yaptığı konuşmada AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç’ı tebrik ederek başarı diledi.

DİŞLİ’DEN PLAKET
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, meclis toplantınsa katılarak veda eden Kılıç’a meclisteki çalışmalarından dolayı plaket verdi. Fevzi Kılıç’ın istifasıı ile ilk yedekte olan Derya Turan, belediye meclis üyesi oldu.Mecliste gündem maddelerinde yer alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin 12 Ocak tarihinde onaylanan  Adapazarı Kent Merkezi 1/1000’lik ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ilan-askı süresince yapılan 410 adet itiraz görüşüldü.Başkan Dişli, belediyede ilgili birimden itirazların  değerlendirilirken hakkaniyetli davranılmasını istedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]