Festivalin Faydası Mağazaya da Yansıdı

Ferizli Belediyesi 5. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali coşkuyla kutlandı ve bitti. Festival 2 gün boyunca Kral Karadeniz TV den canlı yayınlandı ve gereken tanıtım muazzam şekilde yapıldı.
 

Tabi bu tanıtım Ferizli’nin tanıtımın her alanında hissedildiği gibi tüm Ferizli Belediyesinin ilk icraatlarından biri olan ihtiyaç mağazası da kendine düşen payı aldı. Şimdiye kadar yani 4 yıldan beri faaliyet gösteren İhtiyacın yoksa al getir İhtiyacın varsa al götür mağazasından 6 bin’i aşkın vatandaş faydalanırken bu sayı artarak devam ediyor ve mağazaya hayırseverler ve duyarlı vatandaşların yardımları da çiğ gibi büyüyor.

Halkımız Çok Duyarlı

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş festivalde bir konuşma yaparak tüm Ferizli halkından ve hayırseverlerden Belediyenin İhtiyaç mağazası hakkında geniş bilgi vermiş ve tüm herkesten mağazaya yardımda bulunulmasını istemişti. Başta Ferizli halkı olmak üzere Sakarya ve  çevre illerden olmak üzere tabi bunun içinde tekstil fabrikaları da dahil tüm duyarlı ve hayırsever insanlar mağazayı doldurdu. Birçok yerden mağazaya yardım yağıyor. Mağazada giyecek eşya ve gelinlikten sünnetliğe her türlü eşya bulmak mümkündündür. Türk insanımız yardım konusunda çok hassas ve duyarlı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Başkan Kaşkaş Teşekkür Etti

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş Yaptığı açıklamada “Mağazayı göreve geldikten hemen sonra açtıklarını belirterek şunları söyledi. Belediye bünyesinde açtığımız mağazanın şimdiye kadar birçok ihtiyaçlı vatandaşımıza ulaşmış olduk. Tabi mağazanın adından da anladığımız şekilde yani İhtiyacın yoksa al getir İhtiyacın varsa al götür mağazasıdır. Bunun anlamı da ihtiyaçlı vatandaşlarımız alıyor. İhtiyacı olmayan vatandaşlarımızda getiriyor. Halkımız bu konularda çok duyarlı olduğundan bu duyarlı halkımızla beraber elbette ki bu başarıları yapmak yakışır. Tabi bizlerde zaman zaman tekstil ve büyük mağazalardan büyük ölçüde elbise temin ettik. Bu nedenle ben buyardımları yapan tüm halkımıza ve hayırseverlere şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]