Ferizli'nin Çehresi Değişiyor

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, ilçenin tarım ve hayvancılıkla anılmasının yanı sıra sanayi, eğitim ve kültür merkezi haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş
, ilçenin üniversitesi, organize sanayi sitesi, yeni yapılan okulları ve tamamlanmak üzere olan Kültür Sarayı ile şehrin önemli ilçelerinden biri haline gelmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kaşkaş, "Ferizli, coğrafi açıdan ulaşım sorunu çekmeyen bir bölgede olması nedeniyle ticaret, sanayi ve eğitim açısından cazibe merkezi haline geliyor" dedi.

Başkan Kaşkaş, 10 kilometre asfalt yol, 12 kilometre de parke yol yaptıklarını, ancak ilçenin gelişimi amacıyla eğitimden, sanayiye, kültürden tarıma kadar birçok çalışmayla ilçenin öneminin arttığını kaydetti.

Kaşkaş, "Bizler belediye çalışmaları çerçevesinde ilçemizin yol ve çevre düzenlemesi hizmetlerini yaparken aynı zamanda geleceğe yönelik büyük atılımlara ve yatırımlara da kolaylıklar sağlıyoruz. Bizim dönemimizde ilçemize meslek yüksek okulu kuruldu. Bu durum gerek ilçenin sosyal, gerekse de ticari hayatına canlılık getirdi. Eğitim, bir yerleşim yeri için son derece önemli. O nedenle 16 derslikten oluşan ilköğretim okulunun yapımını biz üstlendik. İlçemize bir Anadolu Lisesi açıldı ki, bu da büyük bir kazanımdır. Şimdi sıra Kültür Sarayı'nı tamamlamaya geldi. Yaz aylarında bir aksilik yaşanmadığı takdirde Kültür Sarayını hizmete açacağız. Diğer taraftan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Şu an Bakanlık'ta son çalışmalar yapılıyor. Yatırımcıları bölgemize bekliyoruz" şeklinde konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]