Ferizli'de 13 mahalleye içmesuyu yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım buluşmasına katıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla ilçemizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Çeşitli sosyal yatırımların yanı sıra altyapı konusunda da önemli projeler ürettik. İnşallah kısa süre içerisinde de 13 mahallemiz için önemli bir içmesuyu yatırımını devreye alacağız. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayımız Sayın Mustafa İsen’in de ilçemize önemli katkıları olmuştur. İnşallah 7 Haziran’da tüm adaylarımıza güçlü bir destek vererek bu hizmetlerin devam etmesini sağlayacağız” diye konuştu.

141 milyonluk altyapı çalışması


Buluşmaya gösterilen ilgiden dolayı Ferizlililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimizin desteği ve güveni devam ettikçe biz yatırımlarımızı sürdürürüz, bu konuda hiç şüphe olmasın. Biz millete hizmetin adıyız. Ama bu yatırımları hayata geçirirken gücümüzü hükümetimizden, istikrar ortamında aldığımızı da unutmamalıyız. Şu anda şehir genelinde devam eden 141 milyonluk altyapı çalışmamız var. Yeni dönem asfalt çalışmalarımızı da başlattık. Şehir genelinde yaklaşık 25 milyonluk asfalt çalışması yapıyoruz. İlçelerimizi geleceği bizim hizmetlerimizle şekilleniyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Kısa süre içerisinde devreye alınacak içmesuyu yatırımı ile ilgili bilgiler de veren Toçoğlu, “Bakırlı bölgesinde 500 metreküplük içmesuyu deposu inşa ettik. Yaklaşık 7,5 kilometre içmesuyu hattı döşedik ve bu sayede 13 mahallemizin içmesuyu problemine kesin çözüm ürettik. Uzun yıllardır yaşanan içmesuyu sıkıntısını Büyükşehir Yasası’nın ilk yılında çözüme kavuşturduk. Daha hayata geçirecek hizmetlerimiz var. İnşallah birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ilçelerimize katkı sağlayacak hizmetler sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, “Son 13 yılda Türkiye sadece kendi içinde değil bölgede bir güç olarak ortaya çıkmaya başladı. Bu kazanımları muhafaza etmek adına önümüzde önemli bir süreç var. Milletimizin Ankara’ya vereceği güçlü destekle ilçelerimizin daha çok hizmet almasına imkan sağlayacağız. Geçtiğimiz dönem içerisinde bölge için önemli çalışmalar yapıldı. Ferizli AK Parti iktidarında doğalgazla tanıştı. İlçe ulaşımı duble yol ağıyla güçlendi. Kalkınma, büyüme ve istikrarın sürdürülmesi için hükümetimize güçlü bir destek vermeliyiz. Tüm hemşerilerimize bu buluşmaya gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]