Ferizli Kontrol Altında

Ferizli Belediyesi zabıta ekipleri sabah saat 04:00 sularında Ferizli genelinde fırın ve lokantalarda denetim yaptı.

İş yerlerinde yapılan kontrollerde fırınlar ve lokantaların durumları değerlendirildi. Yapılan denetimlerde herhangi bir sorunla karşılaşılmadı ve iş yerleri zabıta kontrolünden geçirildiler. Yapılan kontroller olumlu geçerken bu tür kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Başkan Kaşkaş da katıldı

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş zabıta ekiplerinin fırın ve lokantalara yaptığı denetimlere katılarak denetimleri yerinde takip etti. Kaşkaş yaptığı açıklamada "Bu tür denetimlerin çok önemli olduğunu ve bu kontrollerin hepimizin sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirterek halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Bu nedenle bu kontrollerin yapılmasında amaçlanan da bu zaten. Temizlik imandandır diyen Başkan Kaşkaş gıda üzerine olan iş yerleri çok hassastır. Temizlik çok önemlidir. Bu nedenle bu kontroller sürecektir." dedi.

Ferizli kontrol altında

Ferizli İstiklal Mahallesi'nde zabıta tarafından yapılan denetimlerde sürücüler de denetlendi. Yapılan çalışma ile daha önceden de bu konuda basında çıkan haberler neticesinde, mahalle muhtarının ve vatandaşların yaptığı açıklamalar sonrasında, mahallede özellikle araçların gece geç saatlerde yüksek sesle müzik dinlemesi, cadde üzerinde süratli araç kullanması ve bu durumun vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor olması sonrasında yapılan açıklamalar ve çıkan haberlerden sonra belediye zabıta ekiplerince yol ve caddelerde denetimler yapılarak, sürücüler kurallar konusunda uyarıldı. Yapılan bu denetimler mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Mahallede oturan vatandaşlar bu çalışmaların bundan sonra da devam etmesini istediler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]