Ferizli Karadenizspor sezonu açtı

1 Amatör Lig B Grup’un da mücadele edecek olan Ferizli Karadenizspor, sezon açılışını Ferizli Stadında yaptı. Kulüp Başkanı Osman Abdi “Yeni yönetimimiz ve yeni takımımızla birlikte şampiyonluk parolası ile yola çıkıyoruz” dedi

1. Amatör Lig B Grubunda şampiyonluğu hedefleyen Ferizli Karadenizspor sezon açılışını önceki gün ilçe stadında yaptı. Sezon açılışı için düzenlenen törene Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Ferizli Belediye Başkan’ı Ahmet Soğuk, Ferizli Emniyet Müdürü Ebubekir Temur, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Naci Kral, MHP’li Meclis Üyeleri İlhan Filiz ve Ali Tenha, AK Parti İlçe Başkan’ı Cemil Sağlam, Ziraat Bankası Ferizli Şube Müdürü İdris Mısırlıoğlu, Ferizlispor Kulüp Başkan’ı Hidayet Kahya, Ferizli Karadenizspor yöneticileri ve taraftarlar katıldı.
 
Hedef Şampiyonluk

Ferizli Karadenizspor Kulüp Başkanı Osman Abdi  sezon açılışında yaptığı konuşmada yeni oluşturdukları yönetimle birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz dedi. Abdi, altyapıdan gelen yeni ve deneyimli oyuncularıyla çok iyi bir takım olduklarını söyleyerek  teknik direktör konusunda çok titiz davrandıklarını belirtti.  

Başkan Soğuk’tan sentetik futbol saha müjdesi

Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan açılışta yaptığı konuşma da ilçede ki üç takıma da katkı verdiklerini ifade ederek alt yapıya yapılan yatırımlarla Ferizli’nin kısa bir süre de bir futbolcu fabrikasına dönüşeceğini söyledi.  Ferizli Belediye Başkan’ı Ahmet Soğuk ise konuşmasında Ferizli Karadenizspor’un bütün futbolcularının Ferizlilerden oluştuğunu söyleyerek alt yapıya belediye olarak büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi. Başkan Soğuk,  önümüzde ki günlerde ilçeye olimpik bir sentetik futbol saha kazandıracaklarının müjdesini vererek “Türkiye’de, Sakarya’da ne varsa Ferizli’de de o olacak. İlçemize üç ay içinde olimpik bir sentetik futbol sahası, basketbol ve  voleybol sahaları kazandıracağız.” dedi. Başkan Soğuk, Ferizlispor, Ferizli Karadenizspor ve Ferizli Esnafspor’a belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.  

Sezon açılışında Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ve Ferizli Belediye Başkan’ı Ahmet Soğuk’un başlama vuruşu ile Ferizli Karadenizspor futbolcuları kendi aralarında gösteri maçı yaparken daha sonra aile fotoğrafının çekilmesi ile program sona erdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]