Ferizli Halkı İktidara Tepkili

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş önceki akşam ilçedeki hane reisleri, kanaat önderleri ve kalabalık bir vatandaş grubuyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya katılanlar Başkan Kaşkaş’ın arkasında olduklarını belirterek, belediye başkan adayı olmasını istediler.

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, önceki akşam ilçedeki eski belediye başkanları, sivil kitle temsilcileri, kanat önderleri, aile reisleri ve 300’e yakın kalabalık bir vatandaş grubuyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Yanlış Hesap Ferizli'den Dönecek

İstişare toplantısına katılan hane reisleri ve vatandaşlar, Başkan Kaşkaş’ın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, iktidar partisinin aday belirlemedeki yanlış tercihine Ferizlilerin razı olmayacaklarını belirterek, “28 Mart 2004 öncesi ile bugünkü Ferizli arasındaki fark ortada. Yapılan hizmetlerin ve meydana gelen değişimin herkes farkında. Bu değişimi, sadece bölge milletvekilleri görmemiş olsa gerek ki bir terzi dükkanı nı yönetemeyen ismi bize başkan adayı olarak gönderiyorlar. Ferizli halkı yapılan hizmetlerin fakında. Hizmeti ödüllendirecektir. Bu nedenle hizmetlerin devam etmesi için Başkan Kaşkaş’ın aday olmasını istiyoruz. Parti farkı gözetmeden Başkan Kaşkaş’ı destekleyeceğiz. Hizmete oy vereceğiz. İktidar partisi başkan adayını belirlemesine rağmen partilerinde iki gündür kimse yok. Halk burada. Her görüş ve her kesimden insan burada. Aday belirlerken kime sordunuz? Halka sorsaydınız, ‘Başkan Kaşkaş’ derdi. Bu yanlış hesap Ankara’dan önce Ferizli’den dönecek” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Parti Farketmez İsme Oy Vereceğiz

İstişare toplantısına katılan hane reisleri, kanaat önderleri ve kalabalık vatandaş grubu Başkan Kaşkaş’ın aday olmasını isteyerek parti farkı gözetmeden Kaşkaş’ın arkasında olduklarını belirttiler. Hane reisleri, kanaat önderleri ve kalabalık vatandaş grubunun desteğinden duygulanan Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, “Bu gece buraya katılanlar göstermiştir ki Ferizli halkı hizmeti ödüllendiriyor. Beş yıl boyunca geceli gündüzlü çalışarak sizlere hizmet ettik. Belediye başkanlarının amiri halktır. Biz de halkımızın emrindeyiz. Siz ne derseniz o olur. ‘Dur’ derseniz dururum. ‘Devam’ derseniz devam ederim” dedi. Başkan Kaşkaş, istişare toplantısına katılanların kararının devam niteliğinde olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek 29 Mart Yerel seçimlerinde aday olacağını belirtti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]