Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi

Ferizli Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde ekibi ile birlikte aday olan Cavit Selçuk, düzenlediği toplantıda hedeflerini anlatarak yönetimini tanıttı.

Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçimlerde ekibi ile birlikte aday olduğunu açıklayan Cavit Selçuk, düzenlediği toplantı ile hedeflerini ve yönetimini tanıttı. Amaçlarının Ferizli’de esnafların daha iyi temsil edilmesi olduğunu ifade eden Selçuk, çalışmalarını özetledi. Selçuk; “Biz arkadaşlarım ile birlikte yola çıktık. Bunun için de Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde aday olduk. Biz bu yola çıkarken bazı hedefler ve projeler ortaya koyduk. Bunlardan bir tanesi esnaf odamıza bir bina kazandırmak olacak. En büyük hedefimiz bu. Biz Ferizli’ye bunu armağan etmek istiyoruz. Bizim Ferizli için hedeflerimiz var” dedi.

Selçuk sözlerini şöyle sürdürdü: “Diğer hedefimiz ise ilçemize bir banka şubesi daha kazandırmaktır. Mevcut durumda ilçemizde bulunan tek banka şubesi ihtiyaca cevap vermemektedir. Biz buna karşı gerekli görüşmeleri yaparak bu sıkıntıyı çözmek ve esnafımıza yardımcı olmak istiyoruz.”

Ferizli’nin sanayi konusunda gelişen bir ilçe olduğunun altını çizen Selçuk; “Biz ilçemizde yatırım yapacak olan sanayi kuruluşlarının esnaflarımızla işbirliği içinde ve ilçemize katma değer kazandıracak şekilde çalışmasına olanak sağlamak istiyoruz. Bunun için bir irade ortaya koyacak ve çalışacağız” dedi.

Asil Üyeler’in Ahmet Zeki Döner, Sedat Zurnacı, Suat Karacan, Celal Baş, Osman Yılmaz, Halil Gökçe’den oluştuğu listede Denetim Listesi’nde ise İsa Durmaz, Bülent Oğuz Öztürk, ve Hakan Gündüz yer aldı. Selçuk’un listesine destek verenler arasında ilçenin duayen esnaflarından Cafer Ata ile Fehmi Ata’da yer aldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]