Ferizli Belediyesi yeni projelerinin tanıtımını yaptı

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk göreve başladığı günden itibaren 4 yıllık yaptığı hizmetleri ve bugünden sonrada yapmayı planladıkları yeni projelerinin tanıtımını yaptı.

Y
apılan 4 yıllık değerlendirme toplantısına TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Sakarya Millet Vekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Başkanı Recep uncuoğlu ve Siyasi ve Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri Köy ve Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ferizli Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk  belediyemizin hizmetlerini anlatan sinevizyon gösteriminden sonra yaptığı konuşmada, "4 yıldır sizlerin değerli oylarınız ve tevecüğünüz ile birlikte Belediye Başkanlığı görevine başladığım günden itibaren her zaman günün 24 saat emrinizde oldum ve olmayada devam edeceğim. Bugüne kadar yaptığım tüm hizmetlerde İlçe Halkımızın, şahsıma ve belediye personellerine göstermiş oldukları iyi niyet ve desteklerinden dolayıda teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz de sizlerin de büyük katkınız olmuştur ve bundan sonrada yapacağımız çalışmalar da yine aynı anlayışla içerisinde bizlere destek vereceğinize inanıyoruz." diye belirtti.

Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı  Sakarya Millet Vekili Ayhan Sefer Üstün\'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'na, Akp il Başkanı Recep Uncuoğlu\'na ve Akp Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam\'a  yaptıları
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]