Ferizli Belediyesi fırın denetimleri artıyor

Ramazan ayının da gelmesi ile birlikte Ferizli Belediyesi gıda denetimlerini artırdı.

Toplum sağlığının ve gıda güvenliğinin en iyi şekilde tesisi kapsamında, Ramazan ayında daha çok talep gören ekmek ve pide fırınları denetlendi. Ferizli Belediyesi tarafından Halkın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi amaç edinerek, Ramazan ayı boyunca gıda üretimi yapan firma ve ürünlere yönelik bu denetimler devam edecektir.

Yapılan denetimlerde, Ramazan pidelerinin gramajı yanı sıra ilgili fırınların hijyen koşulları da denetlendi. Söz konusu denetimlerin Ramazan boyunca ve sonrasında da istikrarlı bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan SOĞUK " Halkımızın sağlığını tehdit eden hiçbir ürününe biz Ferizli'de müsamaha göstermeyiz. Bu yüzden denetimlerimiz sürekli olarak devam ediyor. Ramazan ayında da bu denetimlerimize ağırlık vereceğiz. Fırınlarımız ile başladığımız bu denetimlerimizde çok şükür ki ilçemizde sağlıksız bir durum tespit edilmemiştir. Tespit ettiğimiz bazı eksiklikler için de üretim yapan fırınlarımız uyarılarak gerekli önlemlerin alınması sağlanmıştır. Halkımızın gönül rahatlığı ile gıda tüketimi yapması için bu tarz çalışmalarımıza hiç durmadan devam edeceğimizi de buradan bildirmek isterim" dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]