Ferizli Belediyesi Ara Vermeden Hizmete Devam Ediyor

Ferizli Belediyesi ilçede daha önceden planlandığı şekilde yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile asfaltı atılmayan sokakların asfaltlama çalışmaları devam ederken İstiklal Mahallesi ve İnönü Mahallesi'nde sokakların asfaltlama çalışması yapıldı.
 Son asfalt çalışmasında 33 sokak asfaltlanmış ve kalan asfaltlanacak olan sokaklarda yapıldı.

Başkan Kaşkaş Hizmete Devam Edeceğiz

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olduk. Biz ilçemize ve halkımıza hizmet için geldik ve bunun gereklerini de yaptık. Göreve geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Biz hep ‘’Halka Hizmet Hakka Hizmettir’’ mantığı ile hareket ettik. Bundan sonrada aynı azim ve bilinç içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar 29 km asfalt ve kilitli parke yaptık. İlçemizin her köşesine hizmet ulaştırdık. Bundan sonrada tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Vatandaştan Başkana Teşekkür

Ferizli de yapılan asfalt çalışmaları sonrasında vatandaşlar Başkan Kaşkaş’a yaptığı çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar Kaşkaş'ın her zaman arkasında olduklarını ve çalışmalarının devamı için sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. Beşevler mevkiinde sokakların asfaltlanması sonrasın da vatandaşlar: "Başkanımız bize ne söz verdiyse fazlasını yerine getirdi. Bizlerde mahalle olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Bizler şimdiye kadar başkandan çok hizmet gördük Başkanımızın hizmetlerinin devam etmesi için her zaman yanında olacağız" dediler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]