Ferizli Belediyesi, 300 Adet Tapu Dağıttı

Ferizli Belediyesi vatandaşların tapularını dağıttı. Yapılan tapu töreni ile İnönü Mahallesi Beşevler mevkiinde bulunan hisseli yerler gereken işlemlerin tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş tarafından dağıtıldı.

Başkan Sözümüzü Yerine Getirdik

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Göreve başladığımız günden beri hukuksal problemlerin çözümünde çok önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti. Başkan daha önceden ilk olarak mahkemelik olan ve tapuları iptal edilen 300 adet tapuyu yeniden hak sahiplerine verdik. Yine karasu yolu üzerinde bulunan 17 adet tapuyu işlemlerini tamamlayarak vatandaşımıza tapularını verdik. Şimdide Beşevler mevkiinde bulunan hisseli yerlerin tapularının verilebilmesi için göreve geldiğimiz günden beri hazırlıklarını yaptık. Önce 1/5000 lik imarına aldık daha sonra 1/1000 lik imar planını bitirdik. Şimdide bu hisseli yerlerin tapularını vatandaşlarımıza verdik"

Yapılan tapu töreni ile tapuları verilen vatandaşlar şunlar; İsa Ulu, Avni Öztürk, Zeki Deniz 3 adet, Mehmet Tomakin, Adem Karayiğit, Mehmet Varilci, Yusuf Kurt, Mustafa Kurt, Bilal Kurt, Bayram Gençkafa, Hamit Kaşkaş, Avni Öztürk, Kadir Gül, Ahmet Soylu, Fezai Kaçar, İsmail Kaçar, Ramazan Efiloğlu ve Şükrü Özbolat isimli vatandaşların tapuları törenle kendilerine verildi.

Törene Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Eski Belediye Başkanı Fehmi Ata ve saadet partisi meclis üyesi adayları katılarak 20 adet tapuyu sahiplerine verdiler. Başkan Kaşkaş verilen son tapularla beraber şimdiye kadar 337 adet tapu hak sahiplerine verilmiş oldu.

Vatandaşlardan Başkan Kaşkaş’a Teşekkür

Düzenlenen tapu töreni ile tapularını alan vatandaşlar yaptıkları açıklamada; "Başkanımız bize ne söz verdiyse yaptı. Biz bu tapuları uzun yıllardır bekliyorduk. Başkan Kaşkaş bize gereken önemi verdi ve bizim tapularımızı verdi. Bu çalışmasından dolayı Başkan Kaşkaş’a çok teşekkür ediyoruz. Bize şimdiye kadar en çok değeri başkanımız verdi ve bizim tüm sorunlarımızı kendi eliyle halletti. Bizlerde şimdiye kadar hep başkanımızın yanında olduk bundan sonrada sonuna kadar yanında olacağız. Bizim sadece tapu sorunumuzu değil yollarımızı ve tüm sorunlarımızı giderdi. Bizde bu başarılı çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]