Ferizli 112 ekibine teşekkür belgesi

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü\'nün 2013 yılının ikinci yarısında yaptığı kalite iç tetkiklerindeki değerlendirmelerde en yüksek puanı alan ve tanımlanmış kriterleri eksiksiz olarak yerine getirdiği tespit edilen Ferizli 112 Acil Yardım İstasyonu çalışanlarına teşekkür belgesi verildi.

Ferizli 112 Acil Yardım İstasyonu\'nu ziyaret eden Sakarya İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar ve 112 Acil Yardım Hizmetlerinden Sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Rana Beşler istasyon sorumlusu Hasan Büyükçolak\'a bir teşekkür belgesi verdi.

Ziyarette, çalışanlar ile Ferizli\'deki 112 Acil Yardım hizmetleri konusunda fikir alışverişinde bulunan İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Murat Alemdar, "Kalite kriterlerinin uygulanmasının, sağlık hizmet sunucularının tümünde olduğu gibi, 112 Acil Sağlık hizmetlerinin halkımıza daha etkin ve nitelikli olarak sunulmasında çok büyük önem arz ediyor. İlimizde hizmet vermekte olan tüm Acil Yardım İstasyonlarının iç kalite değerlendirmelerinde oldukça yüksek notlar almasından çok mutluyuz” dedi. Uzm. Dr. Alemdar ayrıca, kaliteye dair işlevlerin eksiksiz yerine getirmelerinin 112 Acil Yardım personelinin kendi işlerine ne denli saygı duyup özen gösterdiklerinin de önemli bir ibaresi olduğunu ve tüm personelin başarılarının devamını diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]