Ferhat Sağlam aday olduğunu açıkladı

Ak Parti Akyazı İlçe Başkanlığı Adaylığı için yoğun bir mesai devam ederken adaylarda bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Kulislerde dolaşan adaylar mevcut İlçe Başkanı Feyzi Bora, Cevdet Akbaş, Eyüp Demirtaş ve Kemalettin Özdemir’in ardından Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda kuruluşundan bu yana partide görevlerde bulunan Gazeteci ve İlçemiz esnaflarından Ferhat Sağlam’da Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Ferhat Sağlam 1986 doğumlu, evli bir çocuk babası olup halen ilçemizde esnaflık yapmaktadır.

Sağlam adaylık konusunda şunları söyledi, "Ak Parti geleceği imar eden 2023 ve 2071 vizyonunu ortaya koymuş uzun soluklu projelerle Türkiye’yi dünya ülkeleri arasında ilk sıralara taşıyacak bir partidir. Bu vizyon çerçevesinde Akyazı’da geleceğini bu çerçevede değerlendirmelidir. Ben bu nedenle aday oldum. Ak Parti vizyonu çerçevesinde  Akyazı ilçemizin en iyi hizmetleri alması ve hak ettiği yere gelmesi için Genel merkez tarafından aday gösterildiğim takdirde partimizin delegelerinin de  teveccühü ile bu görev bana verilirse ben ve ekibim ilçemizin geleceği için İl teşkilatımızla, belediye başkanımızla, milletvekillerimizle birlikte el ele çalışacağız hedef Akyazı ilçemizi bölgenin ve ülkenin yıldızı yapmak olacaktır " dedi.
 
Ferhat Sağlam Sakarya genelindeki en genç aday olarak dikkat çekiyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]