Fenerbahçeli futbolcular, Sakarya'da imza dağıttı

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre ve Erten Ersu, yeni sezon formalarının tanıtımı çerçevesinde Sakarya\'da düzenlenen etkinlikte taraftarlar için forma imzaladı.

Sarı-lacivertli futbolcular, Erenler ilçesindeki bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte taraftarlar için forma ve çeşitli ürünlere imza attı.

Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, kendileri için çok önemli bir sene olduğunu söyledi. Hedeflerinde dördüncü yıldız olduğunu kaydeden Kaldırım, "Geçen sene şampiyon olduktan sonra rakiplerimiz bize karşı daha istekli olacaklar. Kendileri de şampiyon olmak istedikleri için bu sene biraz daha zor geçeceğini düşünüyorum" dedi.

Akhisar maçını da değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, şunları söyledi: "Akhisar şu an lider durumda. Lige iyi başladılar. Son senelere baktığımız da da sürekli kendini geliştiren bir takım görüyoruz. Deplasmanda oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama biz Fenerbahçe olarak hem Akhisar maçını hem gelecek hafta Konya maçını Milli maç arasından önce 6 puanla kapatıp, Milli maç arasına iyi girmek istiyoruz. Milli maç arasından sonra da Galatasaray derbisi var."

Geçen sene çok fazla forma şansı bulamadığını anlatan genç futbolcu, "Caner\'de iyi performans sergiledi. Sürekli iyi çalışıyorum ve hiç bir zaman çalışmayı bırakmayan bir insanım. Şimdi gayet iyi bir şekilde çalışıyorum. Hocamda bunu söylüyor. Şans geldiği zamanda iyi değerlendireceğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Sarı-lacivertlilerin genç file bekçisi Erten Ersu ise Fenerbahçe\'nin en büyük gücünün taraftarı olduğunu belirtti. Taraftarlarının desteklerini hiç bir zaman esirgemediğini ifade eden Erten, şunları kaydetti: "İnşallah bu sene sonunda da dördüncü yıldızı takarak onları da mutlu etmek istiyoruz. Umarım başarılı oluruz. Gayet iyi gidiyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Önümüzde de çok önemli Akhisar maçı var. İnşallah ondan da galip gelerek en iyi şekilde devam etmek istiyoruz."

Bir gazetecinin "Çok önemli iki kaleci ile forma mücadelesi veriyorsun. Onlarla çalışmak nasıl?" sorusuna file bekçisi, "Onlarla çalışmak beni çok geliştiriyor. Devamlı onları izliyorum. Onlardan bir şey kapmaya çalışıyorum. Umarım bir gün onlar gibi kendimi ispatlayıp başarılı olarak Fenerbahçe\'ye hizmet etmek isterim." şeklinde cevap verdi.

Hakan Çinemre de, her maçın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. "Sezon sonunda dördüncü yıldız var" diyen Çinemre, "Bu dördüncü yıldızda bizim de payımız olursa ne mutlu bize, gençler olarak. Geçen sene kiralık oynayıp geldim. Bu sene de ağabeylerime baka baka hepsinden bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Artık ne kadar oynarsam kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İsmail hocamda sağolsun bize destek veriyorlar." ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]