Fenerbahçe finalin, o ekmeğinin peşinde

Fenerbahçe’nin Benfica ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçına Sakaryalılar ilgi gösterdi. Fenerbahçe Final yolunda emin adımlarla ilerlerken sattığı Fenerbahçe bayrakları ve flamaları ile ekmeğinin peşinde koşan Ali Bereket de sadece Fenerbahçe’nin değil tüm takımların aynı başarıyı göstermesini temenni etti. 

Sakaryalılar maç izlerken Çark Caddesi’nde sattığı Fenerbahçe bayrakları ve flamaları ile ekmeğinin peşinde koşan Ali Bereket, şunları söyledi: “Fenerbahçe inşallah başarılı olur. Sadece Fenerbahçe değil bütün takımlarımız başarılı olsun. Çok güzel bir duygu. Türkiye’miz daha iyi yerlere gelsin. Maçın televizyondan veriliyor olması nedeniyle birçok kişi maçı evlerinde seyretti. Biz de burada ekmek parası için çalışıyoruz. Çok şükür satışlarımız iyi. Biz de buradan evimize ekmeğimizi götürüyoruz.” 

Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı maç sonrası şehirde herhangi bir sevinç gösterisi veya kutlama yapılmazken Sakaryalılar maç keyfini Çark Caddesi’nde çıkardı. Fenerbahçe taraftarlarının yoğun olduğu Çark Caddesi’nde satış yapan Ali Bereket, maçın bitmesinin ardından gecenin karanlığında evine ekmek götürebilmenin huzuruyla gözlerden kayboldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]