Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Çorlu, Erenler'de!

Fenerbahçe Altyapı koordinatörü Şenol Çorlu Erenlerspor Futbol okulları hakkında bilgi alışverişi yapmak üzere Erenler'e geldi.

Çorlu, Erenlerspor Kompleksi'nde Erenler belediye Başkanı Cavit Öztürk ve altyapı hocalarından Şaban Çolak ve Gürcan Alkan'ı Ziyaret Etti.

Fenerbahçe, Türkiye futbol okulları alt yapı gençlik ve geliştirme sorumlusu Şenol Çorlu, Kulüp Müdürü (idari işler alt yapı sorumlusu) Serdar Alkın ve Türkiye Fenerbahçe Futbol Okulları genel koordinatörü Kortan Aksu’da hazır  bulunduğu ziyarette Çorlu, Erenlerspor alt yapısından transfer ettikleri Samet Acar ve Esat Musa Yıldız'ın yetişmesinde katkı verdikleri için Erenlerspor yöneticilerine teşekkür etti.

Çorlu kendilerine bağlı yaklaşık 2000 futbolcunun bulunduğunu, her birinin ayrı bir yetenek olduğunu, çocuklarımızın futbol ile birlikte iyi bir eğitimle hayata kazandırılması gerektiğini söyledi. Bunun için tüm mesailerimizi harcıyoruz dedi.

Yeni yıldız keşfine devam

Erenlerspor Yönetici ve hocalarından Şaban Çolak, başarılarının arkasında, kendilerine desteklerini esirgemeyen iyi bir yönetimin olduğunu, Antrenör arkadaşlarıyla da uyum içerisinde çalıştıklarını, düzenlemiş oldukları organizasyonlarda da iyi futbolcuları seçerek kulübe kazandırdıklarını ifade  etti.

Şaban Çolak ayrıca, Temmuz ayı içersinde Mahalleler arası (1997-1998 doğumlular) turnuva düzenleneceğini ve Ekim ayının ilk haftasında da okullar arasında (1999-2000 doğumlular) turnuva düzenlemeyi planladıklarını açıkladı.
Başarının sırrı tesisleşmek

Başarının tesisleşmeden geçtiğini ifade eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de, bunun en güzel örneğinin, bir yıl içerisinde 4 futbolcusunun Fenerbahçe alt yapısına, bir futbolcusunun da Bursaspor alt yapısına gitmesi olduğunu belirterek, Erenlerspor'daki bir futbolcuya da Körfez Belediyespor talip oldu dedi.
Yeni bir tesis

Futbolcuların başarılarının kendilerini mutlu ettiğini, onların geleceği için profesyonel kulüplerin tekliflerinde kolaylık sağladığını ve bütün profesyonel kulüplerine kapılarının açık olduğunu ifade eden Öztürk, daha büyük başarılara imza atmak içinde önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir tesis yapma müjdesini verdi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]